Sateinen perjantaiaamu, mietin mitä tekisi vai tekisikö yhtään mitään. Miehelläkin olisi ollut vapaapäivä, mutta sattuipa komennusfirmassa olemaan juuri tälle päivälle tärkeä koulutus. Siksi siis vietän tämän päivän yksin, niinkuin jo kolme perjantaita tähän mennessä. Loppuvuosi menee näin, 4 päivää töitä ja sitten 3 vapaata. Mulla on liian paljon pitämättömiä vapaapäiviä. Siksi pomo antoi ymmärtää, että loppuvuosi pitäisi tehdä nelipäiväistä viikkoa, tietenkin normaalilla palkalla. Toisaalta aivan ihanaa, toisaalta raivostuttavaa. Työmäärä ei kuitenkaan häviä mihinkään ja nyt on paineet tehdä neljässä päivässä se mitä ei normaalisti ehdi tehdä viidessäkään. Siksi ne pitämättömät vapaapäivät ja plussatunnit.

Viimeviikon perjantain käytin leipomiseesn. Pitkästä aikaa tein ihan oikeaa pullaa... 18 -v tuli kotiin koulusta ja kysyi, onko sulla nyt sellanen HYVÄ ÄITI olo.   Kieltämättä oli kyllä ihan hyvä fiilis kun sai pitkästä aikaa tarjota itse tehtyjä korvapuusteja. Normaalisti leivon vain jotain helppoa, murotaikinapiirakkaa tai jtms. 

Isä 83-v saapui vierailulle viikonlopuksi. Ihanaa kun isä on vielä hyvässä kunnossa ja jaksaa tulla käymään. Se kuitenkin huolestuttaa kun hän tulee tänne 300 km päähän omalla autolla. Minun mielestäni hänen ei enää pitäisi ajaa autoa ollenkaan.   Isä oli ostanut uuden digikameran ja nyt harjoittelimme sitten yhdessä miten kuvat siirretään tietokoneelle ja kuinka ne piennetään ja lähetetään sähköpostissa. Tein kuvalliset ohjeet  vielä mukaan. Hän osti 80 vuotiaana elämänsä ensimmäisen tietokoneen  ja opetteli käyttämään sitä. Olin silloin viikon lomalla isän luona ja sen viikon aikana neuvoin perusasiat. Googlen käytön, sähköpostin, ym. Hyvin hän on oppinut.. todella hyvin  kaiken.

Taidan keittää vielä kupin kahvia ja siivoilen hieman.. ja yritän vaikka ottaa lisää valokuvia keräilykamoista myyntiä varten.